GDPR NYILATKOZAT

Az (EU) 2016/679-es számú Egységes Európai Adatvédelmi Rendelet (GDPR) kapcsán Alulírott, Bosnyákné Egri Helga, mint az AgroHeBa Mezőgazdasági Tanácsadó Kft (adószáma: 14987452-2-02, székhely: 7635 Pécs, Nagyszkókói út 42.) szaktanácsadója, növényorvosa a fenti rendelettel kapcsolatosan az alábbi nyilatkozatot teszem:
A Kft szaktanácsadójaként, növényorvosként számos személyes adatot kezelek a tevékenységi körömből kifolyólag. A munkám elvégzéséhez, valamint a nitrát bevallások, bejelentések, egységes kérelmek, gázolaj jövedéki adó visszaigénylések benyújtásához, gazdálkodási naplók, tápanyagtervek elkészítésekor a személyes adatok kezelése elkerülhetetlen. Ezen adatokat kizárólag a székhelyemen található számítógépen, valamint 1 db pendrive-on és 1 db külső hdd-n tárolom. A számítógépemet vírusirtó védi.
Nyilatkozom, hogy az általam kezelt adatokat harmadik fél részére csak hivatalos szerv megkeresése esetén, illetve egyéb esetben az ügyfél beleegyezésével adom ki. (személyes adatok, telefonszámok, e-mail címek, ügyfélkapu azonosítók, jelszavak stb.)
A számviteli törvény, Növényvédelemről szóló rendelet, és az Art. szerinti elévülési időn belül jogszabályi előírás hogy az adatokat elektronikus, illetve papír alapon tároljam.

Pécs, 2018. május 25.
…………………………………………………………… ………………………………………………………..
Bosnyákné Egri Helga