A mai modern agrárgazdasági folyamatokban nagy fontosságot kap az élelmiszer-biztonság. Az élelmiszer termelés és az állattenyésztés esetén az állategészségügyi előírások mellett a növénytermesztésben a növényegészségügyi előírásokat kell betartani azért, hogy a fogyasztó egészséges élelmiszert kapjon a pénzéért.

Gazdasági növényeink termesztéstechnológiájának elengedhetetlen része a károsítók elleni védekezés, melyet teljes körültekintéssel kell elvégezni.

A termelő munka csak akkor lehet eredményes, ha a szorgalom mellé a magas szintű szaktudás is párosul. Ennek érdekében helyeztük előtérbe az integrált növényvédelmet, mely a harmonikus növényvédő szerek használata mellet alkalmazza az agrotechnikai, mechanikai, fizikai és biológiai elemeket is. Családi cégünkben mindenki azon dolgozik, hogy a velünk közösen együtt gondolkodó mezőgazdasági termelők a legegészségesebb termékeket állítsák elő a leghatékonyabb módon.

Cégünket 2009-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a baranyai gazdálkodókat segítsük a növényvédelmi problémák útvesztőjében eligazodni. Mára már cégünkben a kollégák teljes megoldást kínálnak a mezőgazdasági termelőknek. A komplex szolgáltatás részét képezi a növényvédelem mellett a gazdálkodási napló vezetése, a nitrát adatszolgáltatás lebonyolítása, a gázolaj jövedéki adó visszatérítése, talajvizsgálati eredmények alapján a tápanyaggazdálkodási tervek elkészítése.

Cégünk fontosnak tartja, hogy magas szakértelmet nyújtson a gazdálkodóknak, ezért évente több továbbképzésen vesznek részt a szaktanácsadóink és ezt a tudást tovább adjuk a különböző alap- és továbbképzéseken.